Algemene voorwaarden

mei 15, 2016

Copyright ©

Alle foto’s op deze website vallen onder het internationale copyright. Niets van deze site mag worden gebruikt, gekopieerd of worden nagemaakt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van TRIBOS BENELUX BV

Algemeen:

Door het plaatsen van een bestelling stemt u automatisch in met onze Algemene Voorwaarden. TRIBOS BENELUX BV houdt zich het recht voor haar Algemene Voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Levertijd: Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling binnen 2 werkdagen verstuurd ( via GLS, inclusief track en trace code). Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of het annuleren van de order.

Prijzen/Verzendkosten: De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW. Verzendkosten bij de genoemde prijzen zijn in Nederland in begrepen. Met uitzondering van verzending naar het België en Duitsland wordt er een vast tarief van €8,95 gehanteerd. Bij verzending naar overige landen worden verzendkosten berekend conform de internationale richtlijnen.

Betalingen: Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct een bevestigingsmail van uw bestelling. Na ontvangst van betaling wordt het artikel / de artikelen binnen 2 werkdagen naar u verzonden.

Zoekraken van bestellingen: Tribos Benelux BV is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van bestellingen en geleden schade hierdoor kan niet verhaald worden op Tribos Benelux BV.

Ruilen/retour: Uiteraard doen wij van Trribos Benelux BV er alles aan om het gewenste product te laten toekomen. Ruiling van goederen is niet mogelijk!Meld de retourzending uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling vooraf aan via info@tribosbeneluxbv.com, vermeld naam, woonplaats, product en de reden van retour. Vergeet ook het rekeningnummer en de daarbij behorende naam niet. Tribos Benelux BV stuurt per mail een instructie voor het terug sturen van het product. Na ontvangst van deze mail kan het pakketje meteen worden verzonden.

Voeg bij het pakketje duidelijk naam, adres en vermeldt het ordernummer of factuurnummer. Na verwerking van de retourzending wordt het orderbedrag binnen één week teruggestort.

Beschadigingen / Garantie:
Mocht een artikel ondanks de zorgvuldige behandeling beschadigd zijn bij aankomst, laat het dan binnen 2 dagen weten, dan zorgen we voor een oplossing. Tribos Benelux BV bepaalt de wijze van reparatie en verzenden. Na 2 dagen vervalt de garantie en zijn alle kosten van repareren en verzenden voor eigen rekening. Hier kan altijd contact over opgenomen worden. Op onze garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect of de slijtage gevolg is van nalatig gebruik bv laten vallen of als de slijtage als normaal kan worden beschouwd.

Klantenbeheer: Indien u een bestelling plaatst bij Tribos Benelux BV, dan worden uw gegevens opgenomen in ons klantenbestand. Tribos Benelux BV houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens nooit verstrekken aan derden. Ribos Benelux BV respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonsgegevens. Mocht u desondanks onze zorgvuldige behandeling van uw persoonsgegevens het niet op prijs stellen om in ons klantenbestand te blijven staan wordt u na kennisgeving hiervan verwijderd.

 

Tribos Benelux BV

Email: info@tribosbeneluxbv.com

RABObankrekening t.n.v. H.M.A van der Heijden (Tribos Benelux BV) – NL44RABO 0397055862

Postadres(geen bezoekadres): De smalle zijde 41a, 3903 LM Veenendaal